Seksuaaliterveyskauppa Antishop

Seksuaaliterveyskauppa ja erotiikan megastore Antishop on epäävästä etuliitteestä huolimatta erittäin kauppa. Suomen laajimmasta, yli 14 000 tuotteen valikoimasta löytyvät seksuaaliterveys- ja hyvänolontuotteiden lisäksi seksikkäät asut ja kengät sekä erilaiset fetish-tuotteet. Jyväskylän Gummerruksenkadulla sijaitsevan 400 neliön kivijalkakaupan lisäksi Antishopin ovet ovat aina avoinna osoitteessa www.antishop.fi. Niin ikään Antishopin tuote-esittelyt kotosalla vaikkapa polttareiden tai synttäreiden kunniaksi ovat saatavilla kautta koko maan. Lisätietoja kotiesittelyistä saat täältä tai kysymällä reippaasti suoraan henkilökunnalta.

Antishopissa seksuaalisuuteen suhtaudutaan kaikessa monimuotoisuudessaan luonnollisena ja tärkeänä osana ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tiivis yhteistyö terveydenhuollon ammattilaisten kanssa onkin tärkeä osa Antishopin toimintaa. Niin tiskin takana kuin verkkokaupassakin asiakkaita palvelee ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, joka neuvoo ja auttaa mielellään sopivan tuotteen löytämisessä. Kolmekymmenvuotinen kokemus takaa sen, että ihan pienistä eivät kauppiaan korvat ala punoittaa.

Seksuaaliterveysblogi on Antishopin ylläpitämä sivusto, jonka tarkoituksena on paitsi esitellä seksuaaliterveystuotteita lähemmin, myös edistää avointa ja asiallista keskustelua seksistä ja seksuaalisuudesta myönteisenä ja luonnollisena asiana. Antishop toivottaa lukijat lämpimästi tervetulleiksi viihtymään blogin parissa!

Tapio_and_Tarja

Antishopissa voit asioida paikan päällä osoitteessa:

Gummeruksenkatu 5
40100 Jyväskylä

Puhelimitse henkilökunnan tavoittaa numerosta +358 (0)14 616 358 ja sähköpostitse osoitteella antishop@antishop.fi