Blogiesittely

Seksuaaliterveysblogi on seksuaaliterveyskauppa Antishopin ylläpitämä sivusto. Blogin tarkoitus on paitsi esitellä erilaisia mielihyvä- ja seksuaaliterveystuotteita, myös osaltaan edistää reipasta ja avointa keskustelua seksuaalisuudesta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Antishopin 30 vuotinen ansioituminen alalla takaa tukevan tietopohjan aihepiiriin tarttumiselle. Mistään vakavamielisestä valistusvirrestä Seksuaaliterveysblogissa ei kuitenkaan ole kyse vaikkei täyttä tyhjää toimitetakaan, vaan seksuaalisuuteen suhtaudutaan sivustolla luonnollisena ja perinjuurin iloisena asiana.

Jos haluat mukaan kirjoittamaan tuotearvioita tai muita tekstejä, ole rohkeasti yhteydessä Antishopiin joko sähköpostitse (antishop@antishop.fi) tai puhelimitse (+358 (0)14 616 358).

Tervetuloa viihtymään blogin parissa!

Kirjoittajat

Noora Puhakka

Hei! Olen Noora, pikkulapsiperheen äiti, yhdelle puoliso, toiselle exä, vanhemmilleni tytär, veljelleni sisko, ammatiltani kätilö ja seksuaalisuuden alan ammattilainen. Olen työskennellyt kätilön työssä naistentautien parissa vuodesta 2007 alkaen. Työssäni kohtaan kaikenlaisia elämän ihmeellisyyksiä naisten ja heidän puolisoidensa kanssa. Kätilön työssä seksuaalisuuden erilaiset teemat ovat jatkuvasti läsnä tavalla tai toisella. Juuri siksi olen suorittanut seksuaalineuvojan ja seksuaaliterapeutin jatko-opinnot vuosina 2013 ja 2014. Ihmisen seksuaalisuutta kohtaan minulla onkin loputonta uteliaisuutta. Tästä aiheesta ja vähän aiheen vierestä kirjoittelen teille tähän seksuaaliterveys-blogiin erilaisia tekstejä. Vlogi-videoita samoista aiheista voi seurata Seksologin kahvitauko –nimisestä vlogista YouTubesta tai Facebookista.

Noora Puhakka
Seksuaalineuvoja, seksuaaliterapeutti, kätilö AMK